despre noi

Situata pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20m de plaja,  deschisa pe tot parcursul anului,pune la dispozitia clientilor  sai 9 camere duble si 6 camere matrimoniale dotate cu aer conditionat,  cablu TV, posibilitate internet, minibar. Toate camerele au vedere  la mare si terasa proprie.    

 

Fiecare camera, desi are personalitatea sa, este dotata cu mobilier comod, functional si elegant. Dispune de posibilitatea transmisiei sau receptiei fax, de conexiune internet,  in felul acesta noi va  putem oferi cel mai inalt standard din reteaua hoteliera in domeniul  comunicatiilor sau schimbului de date.   Restaurantul hotelului, elegant si cochet, are o capacitate de 80 de  locuri si include o frumoasa terasa  cu 90 de locuri si un bar de zi.

 

Bucataria proprie va poate oferi specialitati  gastronomice de o larga diversitate  incepand cu preparatele traditionale romanesti, specialitati europene sau  exotice, pregatite pentru  dumneavoastra de maestri in arta culinara.

 

Barul dispune atat de bauturi  indigene, cat si de renume  international, putand raspunde oricarui gust sau exigenta.  Personalul este calificat si instruit pentru a-si desfasura activitatea  in ideea de a garanta un nivel  optim al prestatiilor turistice. Posibilitatile de plata sunt cu carte de credit sau numerar la receptie,  iar rezervare puteti face prin fax sau telefonic ori completand formularul on-line.